Houtkloofmachines

CTE  houtklovers

Dit zijn krachtige, degelijke en snelwerkende machines de basis is een stevig frame van HEA 200 profiel staal en een kloofmes van staal 52 bij geen enkele verglijkbare machine verkrijgbaar. Tevens is de machine uit te breiden met diverse opties zoals kruismes, werktafel en lift. Deze machine zijn zowel voor achter de tractor, elektrisch of met benzinemotor te verkrijgen. De machines worden standaard gepoedercoat ook is het mogelijk om de machine te laten verzinken.CTE T-500

Werkend op het hydraulisch systeem van uw tractor, degelijke en krachtige machines

 

CTE T-500PTO

Deze houtklover heeft zijn eigen hydraulische systeem, de hydrauliek pomp wordt aangedreven door de aftakas van uw tractor (540 toeren max.) de pomp heeft een debiet van 50 l/m waardoor deze uitermate geschikt is voor de oudere tractor welke vaak een lage hydrauliek opbrengst heeft of helemaal geen hydrauliek. Deze houtklover werkt ook bij lage toerentallen snel, dat scheelt stukken in geluid en brandstof.
CTE M-500

Deze houtklovers worden aangedreven door een krachtige PTM benzine moto r (13PK!) deze motoren worden veel gebruikt in de machine verhuur waar deze zich ruimschoots bewezen hebben, deze machine wordt standaard geleverd met 80 km snelverkeer (torsie geveerd) met aanhanger koppeling en verlichting.


CTE E-500

Deze houtklovers worden aangedreven door een krachtige elektro motor (400v)

 


OPTIES


Houtklovers zijn met diverse hulpstukken uit te breiden o.a:

  • Kruismes
  • Werktafel
  • Hydraulische Lift
  • Oprol frame